Thursday, April 5, 2012

short scene

A : Hi!
B : Hi. Whatssup dude?
A : Umm nothing. I wanna ask you something.
B : Okay.
A : Am I freak?
B : No, of course not.
A : But all my friends said that I'm freak.
B : And I am your friend, right?
A : Yes, you are.
B : So, you know what I mean dude
A : @#$%!

Thursday, March 1, 2012

Recis' Cheerleading Team

Ga kerasa ternyata gw udah 2,5 tahun jadi tim cheerleaders-nya Recis dan udah retired  :')  It was fun, banyak moment2 yang masih keinget sampe sekarang - mulai dari coach marah-marah, ardine jatoh, ... ngompol (HAHA), sampe peresmian new captain and co-captain. 
These picts were my last performance with them (opening STARWARS RPJ 2011)

fiona's wrong expression

failed toe touch hehe 

keep tryin' and practicin' to be perfect

(ki-ka) I: lele, lauren, mega, ellen, didi, jt, desi, cyntia, gloria
II: ardine, vina, vallerie, fiona, rebek, tyas, lala
III: bebbie (coach), nori

Sekarang Pirates udah punya captain and co-captain yang baru loh :p - mega, lala - selamat berlatih dan jadi senior yang bener ya guys, masih banyak "kecebong-kecebong" yang harus kalian rangkul : ) Thank you Pirates!  

Go Piratessss!

Tuesday, February 28, 2012

we are friends


                                 

Heels and Old Radio

what did i learn today - 1

(situation: he used to lived in Brazil)
"how long have you been there?" should be "how long were you there?"
and
"I'm boring with this physics" should be "I'm bored with this physics"

(teacher: M., Stewart)

Wednesday, December 22, 2010

Today is

Mother's Day! We love you mom (K)

Monday, October 4, 2010

Go PIRATES!

Pirates: bajak laut hahaha, tapi kalo pirates di Regina Pacis Jakarta, Pirates itu tim cheerleaders.

Setelah latihan intensif kurang dari sebulan, akhirnya tanggal 2 Oktober 2010, kita performed di opening Edufair 2010 RPJ. Ini pertama kalinya angkatan gw perform, kalo yang angkatan atas gw udah pernah setahun lalu pas opening STAR.
Deg-deg-an pasti. Ditonton sama suster-suster, kepala sekolah, guru, temen-temen, orang tua murid, pelajar SMA lain, ya lumayan banyak juga hehe.
Gw ngerasa performnya emang kurang dibanding pas gladibersih kemaren, tapi toh tetep bikin mereka yang nonton terhibur bahkan terpukau hahaha :D






Bebbie (coach), vina, cynthia, luisa, ellen, gloria, mega, tiffany, olyn, lauren, rheta, sisca

GO PIRATES!